Ви хочете навчитися готувати вишукану австрійське страву? Запам'ятовуйте рецепт... Отже, нам потрібні гриби (200 грам), свинини стільки ж, картоплі чотири штуки, бекону сто грам, одна цибулина ріпчаста, а також сіль, перець, олія для смаження.
Як готується м'ясо по-австрійськи: гриби нарізаємо шматочками, подрібнюємо цибулину кільцями. Картоплю нарізаємо часточками (очистити спочатку), м'ясо нарізаємо дрібними кубиками. Спочатку обсмажують в олії шматочки м'яса, окремо обсмажують цибулю і грибочки. Потім в один сотейник зсипаються цибулю, гриби, м'ясо, картопля і бекон. Додається сіль і перець. Сотейник закривається кришкою і страву доводять до готовності під кришкою.
Як тільки картопля і м'ясо приготуються, вогонь вимикається. Картопелька з грибочками і м'ясом накладається в тарілки, а зверху, на кожну порцію, укладається підсмажена глазунья. Картоплю з м'ясом по-австрійськи готово! Подається така страва з охолодженим червоним вином.