Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати турецький салат з червонокачанної капусти?
Салат з червонокачанної капусти дуже популярний в турецькій кухні. Він йде і як салат, і як гарнір до м'яса, а ще його можо включати в меню розвантажувальних днів. Що знадобиться для приготування Червонокачанна капуста Морквина Петрушка або кінза, кріп Лимон Оливкова або рослинне масло Сіль за смаком Приготування Всі пропорції продуктів довільні. Можна додавати моркву чисто символічно – для кольору, або покласти побільше, щоб вона відчувалася в салаті. Так само і з зеленню – додавайте в будь-яких пропорціях і кількості. Капусту дуже тонко шаткуємо або трьом на капустяної тертці. Моркву натираємо на дрібній тертці. Зелень добре миємо, даємо стекти воді і дрібно рубаємо. вичавлюємо сік З лимона. Змішуємо його з оливковою олією і сіллю, злегка збиваємо виделкою. Можна цю суміш перелити в баночку з кришкою, що щільно закривається, закрити і кілька хвилин енергійно потрясти. Потім полити цією заправкою овочі, перемішати і дати настоятися. Це найпростіший рецепт турецького салату з червонокачанної капусти. В нього можна додавати свіжі огірки, і консервовану кукурудзу, і все, що подобається. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |