Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати турецький салат з червонокачанної капусти?
![]() Що знадобиться для приготування Червонокачанна капуста Морквина Петрушка або кінза, кріп Лимон Оливкова або рослинне масло Сіль за смаком Приготування Всі пропорції продуктів довільні. Можна додавати моркву чисто символічно – для кольору, або покласти побільше, щоб вона відчувалася в салаті. Так само і з зеленню – додавайте в будь-яких пропорціях і кількості. Капусту дуже тонко шаткуємо або трьом на капустяної тертці. Моркву натираємо на дрібній тертці. Зелень добре миємо, даємо стекти воді і дрібно рубаємо. вичавлюємо сік З лимона. Змішуємо його з оливковою олією і сіллю, злегка збиваємо виделкою. Можна цю суміш перелити в баночку з кришкою, що щільно закривається, закрити і кілька хвилин енергійно потрясти. Потім полити цією заправкою овочі, перемішати і дати настоятися. Це найпростіший рецепт турецького салату з червонокачанної капусти. В нього можна додавати свіжі огірки, і консервовану кукурудзу, і все, що подобається. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |