Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 1721-1730
Сторінки: « 1 2 ... 171 172 173 174 175 ... 361 362 »

Коктейль, виготовлений на основі соку цитрусових і тоніка, а також з додаванням освіжаючої м'яти, виходить дивно красивим і яскравим з чудовим свіжим смаком! Він чудово підходить в якості річного безалкогольного напою.

Необхідні складові для коктейлю: два апельсина, один великий лимон, один-два мандарина, велика жменя свіжої м'яти, цукрова пудра...

Якщо хто любить, у горохові оладки можна додавати не тільки смажену цибулю, але і трохи часничку - він дасть і аромат і гостроту.
Що знадобиться для приготування

Склянку сухого гороху
Дві - три великих цибулини
Кілька часточок часнику (за бажанням)
Одне яйце
Сіль і чорний мелений перець,...

Страви з готового купленого лаваша хороші тим, що суттєво зменшують час приготування страви, тим самим полегшуючи роботу господині, але разом з цим страви, приготовані за такими рецептами цілком можуть вийде дивно смачними. Приміром м'ясний пиріг приготований за цим рецептом виходить дуже соковитим і апетитним!

Необхідні інгредієнти: 400 грамів...

Дуже цікавий салатик виходить! Гриби можна брати і свіжі, консервовані, а насіння перед тим, як додавати в салат, обов'язково потрібно підсушити на сухій сковорідці без масла.
Що знадобиться для приготування

Пучок листового зеленого салату
300 грам свіжих печериць
Три столових ложки очищених насіннячок соняшнику
Невеликий пучок петрушки
Три...

Шилаплави - страва грузинської кухні, дуже нагадує плов з грибами. Можна подавати як гарнір або як самостійне блюдо.
Що знадобиться для приготування

500 грам круглозерного рису
300 грам свіжих або консервованих печериць
Дві - три цибулини
Одна - дві морквини
Три - п'ять зубчиків часнику
Чайна ложка зіри

Так готують яловичину в Прибалтиці. Гірчицю можна брати гостру, до якої ми звикли, або замінити її на гірчицю з більш м'яким смаком - кому як подобається.
Що знадобиться для приготування

400 грам філе яловичини
Одна - дві цибулини
Одна велика морквина
Дві столові ложки томатної пасти
Їдальня ложка...

Дане блюдо є традиційним татарським стравою, його назва в перекладі звучить як "маленька пиріг", і дійсно вак белиш являє собою невеликі, рум'яні і гарні пироги з начинкою з м'яса з картоплею. Особливо привабливим у таких пирогах є їх невеликий розмір - це надає випічці додаткову естетичність, хоча, звичайно, слідуючи...

Дуже простий і смачний рецепт. Замість домашнього хліба можна брати звичайний білий хліб. Спеції і прянощі - на ваш вибір.
Що знадобиться для приготування
400 грам філе яловичини
400 грам свинини
Три цибулини
Чотири - п'ять помідор
Дві часточки часнику
Невеликий пучок свіжого базиліка або столова ложка сухого
Дві...

Якщо немає часу готувати оригінальну салатну заправку, можна просто додати трохи майонезу – тільки щоб зв'язати всі компоненти салату. Тунець цілком замінюється горбушею.
Що знадобиться для приготування

Баночка консервованої квасолі у власному соку (білою або червоною)
Баночка консервованого тунця або горбуші
Одна червона цибулина (або яка є)
Одна...

Приготований за цим рецептом десерт виходить яскравим і красивим, а крім цього чудово ароматним, дуже соковитий, з дивним фруктово-ягідним смаком! Готується він на основі лаваша, ягоди ж для такого пудингу можна використовувати заморожені.

Список необхідних складових: три з половиною штучки тонкого лаваша, один стакан круглого рису, дві жмені...

1-10 11-20 ... 1701-1710 1711-1720 1721-1730 1731-1740 1741-1750 ... 3601-3610 3611-3620