Главная » Статьи » Рецепти

Печиво із злаків
Випічка може бути корисною і нешкідливою для фігури. Сумніваєтеся? Ось рецепт домашнього печива, в якому максимум користі і смаку.
Необхідні продукти

Три столові ложки подрібнених горіхів (будь-яких)
Три столових ложки рослинного масла
Дві столові ложки меду
Дві столові ложки вівсяних пластівців
Трохи більше півсклянки борошна грубого помелу
По столовій ложці родзинок, подрібненої кураги, насіння льону та кунжуту
Чайна ложка розпушувача
50 мл молока
Щіпка солі
Пакетик ванільного цукру

Приготування

Змішуємо борошно з розпушувачем, додаємо сіль і ванільний цукор, вівсяні пластівці, злаки і сухофрукти. Все як слід змішуємо, вливаємо олію і рідкий мед, молоко. Перемішуємо. Якщо тісто рідке, додаємо ще трохи борошна, готове тісто по консистенції має бути як дуже густа сметана.
Деко застеляємо папером для випічки змащуємо папір вершковим маслом. Викладаємо тісто на деко столовою ложкою і потім мокрими руками надаємо круглу форму. Ставимо печиво в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо до золотистого кольору. перекладаємо на решітку і даємо охолонути.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 4 | Теги: борошна, тісто
Салат з креветками і сирним омлетом (рецепт)
Лінива тортилья
Риба під маринадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: