Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати італійський м'ясний хліб?
Дуже простий і смачний рецепт. Замість домашнього хліба можна брати звичайний білий хліб. Спеції і прянощі - на ваш вибір. Що знадобиться для приготування 400 грам філе яловичини 400 грам свинини Три цибулини Чотири - п'ять помідор Дві часточки часнику Невеликий пучок свіжого базиліка або столова ложка сухого Дві великі скибки домашнього хліба Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Дрібно рубаємо часник і базилік. Цибулю ріжемо півкільцями, м'ясо - невеликими шматочками. На помідорах робимо надріз і опускаємо в окріп на півхвилини. Потім у холодну воду, знімаємо шкірку. Дрібно ріжемо помідорну м'якоть. В сковорідці розігріваємо масло, обсмажуємо на сильному вогні м'ясо, постійно його помішуючи. Солимо і перчимо. Коли м'ясо підрум'яниться - викладаємо його на тарілку, накриваємо і залишаємо теплим. У тій же сковороді обсмажуємо цибулю до м'якості, додаємо помідори, повертаємо м'ясо і готуємо ще сорок хвилин. Якщо рідина випарується, вливаємо трохи водички. Хліб ріжемо невеликими шматочками, обсмажуємо в окремій сковорідці. У м'ясо додаємо базилік і часник, через п'ять хвилин додаємо обсмажені кубики хліба і залишаємо на вогні ще на п'ять хвилин. Подаємо гарячим. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |