Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати італійський м'ясний хліб?
Дуже простий і смачний рецепт. Замість домашнього хліба можна брати звичайний білий хліб. Спеції і прянощі - на ваш вибір.
Що знадобиться для приготування
400 грам філе яловичини
400 грам свинини
Три цибулини
Чотири - п'ять помідор
Дві часточки часнику
Невеликий пучок свіжого базиліка або столова ложка сухого
Дві великі скибки домашнього хліба
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Дрібно рубаємо часник і базилік. Цибулю ріжемо півкільцями, м'ясо - невеликими шматочками. На помідорах робимо надріз і опускаємо в окріп на півхвилини. Потім у холодну воду, знімаємо шкірку. Дрібно ріжемо помідорну м'якоть.
В сковорідці розігріваємо масло, обсмажуємо на сильному вогні м'ясо, постійно його помішуючи. Солимо і перчимо. Коли м'ясо підрум'яниться - викладаємо його на тарілку, накриваємо і залишаємо теплим.
У тій же сковороді обсмажуємо цибулю до м'якості, додаємо помідори, повертаємо м'ясо і готуємо ще сорок хвилин. Якщо рідина випарується, вливаємо трохи водички.
Хліб ріжемо невеликими шматочками, обсмажуємо в окремій сковорідці. У м'ясо додаємо базилік і часник, через п'ять хвилин додаємо обсмажені кубики хліба і залишаємо на вогні ще на п'ять хвилин. Подаємо гарячим.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, п'ять
Що приготувати на обід
Як готується м'ятне морозиво з шоколадом?
Як спекти морковник?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: