Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати горохові млинці з цибулею?
Якщо хто любить, у горохові оладки можна додавати не тільки смажену цибулю, але і трохи часничку - він дасть і аромат і гостроту.
Що знадобиться для приготування

Склянку сухого гороху
Дві - три великих цибулини
Кілька часточок часнику (за бажанням)
Одне яйце
Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком
Борошно
Рослинне масло для смаження

Приготування

Горох замочити в холодній воді на кілька годин, потім відваріть до готовності. Воду злийте. Горох розімніть товкачем або подрібніть в блендері - кому як зручно. Дайте охолонути до кімнатної температури.
Цибулю дрібно порубаєте. У сковорідці розігрійте трохи рослинного масла, обсмажте цибулю до рум'яного кольору. Дуже важливо не перепечеться цибулю щоб у горохового пюре не з'явився гіркуватий присмак.
Змішайте цибулю з остившім пюре, посоліть і поперчіть за смаком, можна додати спеції. Вбийте яйце, додайте пропущений через прес часник, перемішайте і додайте борошно. Її потрібно додавати поступово, щоб тісто не вийшло надто щільним.
Викладайте оладки на розігріту з маслом сковорідку і обсмажуйте з двох боків до рум'яного кольору.
Категория: Рецепти |
| Теги: рум'яного, цибулю
Цукрові трубочки
Як зробити домашні батончики-мюслі?
Як готується лимонний напій?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: