Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати горохові млинці з цибулею?
Якщо хто любить, у горохові оладки можна додавати не тільки смажену цибулю, але і трохи часничку - він дасть і аромат і гостроту. Що знадобиться для приготування Склянку сухого гороху Дві - три великих цибулини Кілька часточок часнику (за бажанням) Одне яйце Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком Борошно Рослинне масло для смаження Приготування Горох замочити в холодній воді на кілька годин, потім відваріть до готовності. Воду злийте. Горох розімніть товкачем або подрібніть в блендері - кому як зручно. Дайте охолонути до кімнатної температури. Цибулю дрібно порубаєте. У сковорідці розігрійте трохи рослинного масла, обсмажте цибулю до рум'яного кольору. Дуже важливо не перепечеться цибулю щоб у горохового пюре не з'явився гіркуватий присмак. Змішайте цибулю з остившім пюре, посоліть і поперчіть за смаком, можна додати спеції. Вбийте яйце, додайте пропущений через прес часник, перемішайте і додайте борошно. Її потрібно додавати поступово, щоб тісто не вийшло надто щільним. Викладайте оладки на розігріту з маслом сковорідку і обсмажуйте з двох боків до рум'яного кольору. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |