Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з грибів і насіння?
Дуже цікавий салатик виходить! Гриби можна брати і свіжі, консервовані, а насіння перед тим, як додавати в салат, обов'язково потрібно підсушити на сухій сковорідці без масла. Що знадобиться для приготування Пучок листового зеленого салату 300 грам свіжих печериць Три столових ложки очищених насіннячок соняшнику Невеликий пучок петрушки Три столових ложки лимонного соку Вершкове масло для смаження Сіль і чорний мелений перець за смаком Дві часточки часнику Приготування Насіння підсмажте на сухій сковорідці до злегка золотистого кольору. Не пережаривайте, інакше салат буде гірчити! Печериці наріжте скибочками, збризніть лимонним соком, щоб не потемніли, і обсмажте у вершковому маслі. Вогонь зробіть сильним, гриби обсмажуйте три – чотири хвилини при постійному помішуванні. Змішайте з насінням. Листя салату порвіть руками на не дуже великі шматочки. Укладіть на них гриби з насінням і полийте заправкою. Для заправки часник пропустіть через землянку, петрушку дрібно порубаєте. Дві столові ложки лимонного соку злегка збийте з невеликою кількістю рослинного масла. Посоліть і поперчіть за смаком. Змішайте всі інгредієнти і полийте заправкою салат. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |