Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тосканський салат з квасолі?
Якщо немає часу готувати оригінальну салатну заправку, можна просто додати трохи майонезу – тільки щоб зв'язати всі компоненти салату. Тунець цілком замінюється горбушею. Що знадобиться для приготування Баночка консервованої квасолі у власному соку (білою або червоною) Баночка консервованого тунця або горбуші Одна червона цибулина (або яка є) Одна помидорка Дві столові ложки дрібно нарізаної зелені петрушки Для соусу Дві столові ложки оливкової олії Столова ложка лимонного соку Дві чайних ложки рідкого меду Часточка часнику Приготування З квасолі злити рідину, сполосніть її під холодною проточною водою. Потім облийте окропом і знову промийте під холодною водою. Залиште в друшляку щоб стікала вода. Цибулю наріжте тонкими півкільцями, помідорки – тонкими часточками. З консервованої риби злийте рідину, розімніть її виделкою. У великому салатнику змішати всі інгредієнти, додайте петрушку. В окремому посуді змішайте оливкову олію і лимонний сік, збийте вінчиком. Додайте мед і пропущений через прес часник. Збийте ще раз і полийте заправкою салат. Перемішайте, відразу ж подавайте до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |