Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яловичину в гірчичному соусі?
Так готують яловичину в Прибалтиці. Гірчицю можна брати гостру, до якої ми звикли, або замінити її на гірчицю з більш м'яким смаком - кому як подобається.
Що знадобиться для приготування

400 грам філе яловичини
Одна - дві цибулини
Одна велика морквина
Дві столові ложки томатної пасти
Їдальня ложка борошна
Дві столові ложки сметани
Чайна ложка гірчиці
50 грам вершкового масла
Склянку бульйону або води
Сіль і спеції за смаком

Приготування

яловичину Наріжте невеликими шматочками, посоліть, щедро приправити прянощами і залиште на півгодини просочуватися ароматами. Потім м'ясо обваляйте в борошні.
Розігрійте на сковорідці масло, обсмажте м'ясо. Перекладіть його в посуд для гасіння (казанчик або каструлю з товстим дном), влийте бульйон, додайте нарізану скибочками моркву і цибулю (його наріжте півкільцями). Тушкуйте яловичину до готовності на невеликому вогні під кришкою. Готувати її потрібно не менше години, поки м'ясо не стане м'яким. Тоді додайте сметану, змішану з томатною пастою і гірчицею, перемішайте і дайте покипіти ще кілька хвилин.
Якщо підлива вийшла дуже густа - додайте трохи бульйону або води і доведіть до кипіння.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, яловичину
Як приготувати картоплю, запечену з начинкою?
Кизиловий компот
Як варити холодець з яловичини?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: