Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яловичину в гірчичному соусі?
Так готують яловичину в Прибалтиці. Гірчицю можна брати гостру, до якої ми звикли, або замінити її на гірчицю з більш м'яким смаком - кому як подобається. Що знадобиться для приготування 400 грам філе яловичини Одна - дві цибулини Одна велика морквина Дві столові ложки томатної пасти Їдальня ложка борошна Дві столові ложки сметани Чайна ложка гірчиці 50 грам вершкового масла Склянку бульйону або води Сіль і спеції за смаком Приготування яловичину Наріжте невеликими шматочками, посоліть, щедро приправити прянощами і залиште на півгодини просочуватися ароматами. Потім м'ясо обваляйте в борошні. Розігрійте на сковорідці масло, обсмажте м'ясо. Перекладіть його в посуд для гасіння (казанчик або каструлю з товстим дном), влийте бульйон, додайте нарізану скибочками моркву і цибулю (його наріжте півкільцями). Тушкуйте яловичину до готовності на невеликому вогні під кришкою. Готувати її потрібно не менше години, поки м'ясо не стане м'яким. Тоді додайте сметану, змішану з томатною пастою і гірчицею, перемішайте і дайте покипіти ще кілька хвилин. Якщо підлива вийшла дуже густа - додайте трохи бульйону або води і доведіть до кипіння. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |