Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 131-140
Сторінки: « 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 361 362 »

Незважаючи на незвичайне поєднання, продукти підібрані так, що відтіняють або доповнюють смак один одного. Пиво дає ледь вловимий аромат, ананас - легкий кисло - солодкий присмак, ну а очолює, звичайно ж, м'ясо. У результаті виходить яскравий, дуже ароматне і смачне блюдо.Необхідні продуктиСвинячі відбивні на кісточці (або без...

Найбільше корисних речовин зберігається у ягодах журавлини без теплової обробки. Тому журавлину краще заготовлювати в замороженому вигляді, у власному соку або робити моченую журавлину. Журавлина заморожена прекрасно зберігається в морозильній камері до нового врожаю. Мочена журавлина використовується як гарнір до м'ясних або рибних страв і додається в салати. Готується...

У французького салату кілька варіантів - з морквою, з яблуком, з ріпчастою чи зеленою цибулею, але ні в одному рецепті немає м'яса або обсмажених овочів. Тому, незважаючи на велику кількість майонезу, він все одно залишається легким. Необхідні продуктиДва великих яблука кисло - солодкого смакуЧотири яйцяДві...

Журавлина широко використовується в кулінарії. На її основі готують соуси, желе, мармелад, журавлину додають до м'яса, особливо добре вона відтіняє смак дичини. Свіжі ягоди журавлини додають в салат з квашеної капусти і свіжих яблук. Такий салат вважається в російській кухні однієї з кращих закусок, він поступається тільки солоних...

Ягоди журавлини набагато ефективніше аптечних вітамінів, в ній ідеально збалансовані корисні речовини, які легко засвоюються організмом. Найкорисніша журавлина в свіжому вигляді, але заморожена або мочена їй поступаються незначно. Зі свіжих або заморожених ягід можна приготувати багато корисних і смачних страв. При найменших ознаках застуди діставайте ягоди журавлини і...

Полуниця і апельсин чудово поєднуються за смаком і доповнюють один одного в різних десертах. Можна приготувати джеми і варення, додавати у випічку, але найбільш корисні фрукти коли свіжі. Легким і корисним фруктовим десертом добре завершувати вечерю або побалувати себе протягом дня. Що знадобиться для десертуСвіжа полуниця -...

Ківі зараз продають цілий рік, і корисний фрукт можна використовувати в домашній кулінарії не залежно від сезону. Навесні, коли особливо гостро відчувається нестача вітаміну, приготуйте корисний вітамінний коктейль з ківі. Мінімум калорій і максимум користі - у ківі міститься дуже багато вітаміну С, тієї самої аскорбінки, яка нам так...

За рецептом шматочки банана обвалюються в какао, і нагадують домашні шоколадні цукерки, дуже смачні і до того ж натуральні. Цукор в салат не додається, але якщо фрукти вам попадуться недостатньо солодкі, можна підсолодити салат крапелькою меду або ложечкою будь-якого варення.Що знадобиться для фруктового салатуТри бананаДва...

Напевно немає жодної людини, яка б не пробував рагу. Особливо це блюдо добре готувати в літній та осінній період як раз тоді коли дуже багато різноманітних овочів. Пропоную вам свій варіант цього смачного страви. Я думаю, вам сподобається. Рецепт розрахований на чотири порції.Рагу по-літньому

Перевага домашнього майонезу перед магазинним безперечно - всі продукти для нього будуть свіжими натуральними, ніяких загусників, ароматизаторів та іншої хімії. Салати вийдуть набагато смачніше і крім того ви завжди зможете підправити смак самого майонезу, зробити його більш гострим або навпаки, пом'якшити смак. Для приготування знадобиться два яйця, рослинне масло,...

1-10 11-20 ... 111-120 121-130 131-140 141-150 151-160 ... 3601-3610 3611-3620