Главная » Статьи » Рецепти

З якими стравами поєднується журавлина?
Журавлина широко використовується в кулінарії. На її основі готують соуси, желе, мармелад, журавлину додають до м'яса, особливо добре вона відтіняє смак дичини.

Свіжі ягоди журавлини додають в салат з квашеної капусти і свіжих яблук. Такий салат вважається в російській кухні однієї з кращих закусок, він поступається тільки солоних огірочків. У Канаді журавлиною приправляють оленину і м'ясо косулі, в Америці на День подяки обов'язкова страва індичка з журавлинним соусом. Якщо хочете приготувати жирне м'ясо або рибу, зробіть соус з журавлини, її кислуватий смак посилить смак риби або м'яса, калорійна їжа буде легше перетравлюватися.
Журавлина вважається ідеальною ягодою для десерту і приготування освіжаючих напоїв. Будь-який, навіть самий нудотний десерт придбає новий смак завдяки додавання невеликої кількості ягід або соку. Журавлинний сік додають в настойки для аромату і підкреслення смаку. Журавлина дуже виручає під час посту, її використовують як начинку в пироги і рулетах. Моченую журавлину подають як складний гарнір, наприклад з буряком. В журавлинному соку з додаванням спецій і приправ маринують м'ясо, свіжими ягодами посипають запечене м'ясо, зверху викладають тертий сир і майонез. З журавлиною подають смажену рибу і додають її до риби, приготовленої в фользі або запеченого з овочами.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, додають
Як готується цвітна капуста по-корейськи?
Фаршировані булочки
Як готується запіканка з грибами і картоплею?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: