Главная » Статьи » Рецепти

Як правильно гасити печериці в вершках?
Печериці, тушковані у вершках - це дуже смачне блюдо. Готується не складно і вершки завжди можна замінити свіжою сметаною будь-якої жирності.
Отже, що потрібно для приготування даного страви: печериць свіжих пів кіло, свіжих вершків або сметани один стакан, сіль, перець мелений і олія без запаху, плюс одна цибулина.

Процес приготування: цибулину потрібно почистити, нарізати соломкою і обсмажити. Печериці помити, тонко нарізати соломкою і всипати до цибулі, смажити з додаванням рослинної олії на сильному вогні в сковорідці. Сильний вогонь сприяє швидкому виходу рідини з грибів. Якщо ж смажити їх на слабкому вогні, та ще й під кришкою - гриби будуть варитися у власному соку, що небажано.

Обсмажені гриби залити вершками і на слабкому вогні, помішуючи час від часу, гасити ще п'ять хвилин. Солити і перчити гриби необхідно вже в кінці приготування.
Подаються печериці, тушковані в сметані теплими або холодними. Ідеально поєднується з гарячим картопляним пюре і зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: ГРИБИ, печериці
Як готується запіканка з грибами і картоплею?
Поради з приготування овочів та страв з них
Салати з креветками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: