Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти свинину з пивом і ананасами?
Незважаючи на незвичайне поєднання, продукти підібрані так, що відтіняють або доповнюють смак один одного. Пиво дає ледь вловимий аромат, ананас - легкий кисло - солодкий присмак, ну а очолює, звичайно ж, м'ясо. У результаті виходить яскравий, дуже ароматне і смачне блюдо. Необхідні продукти Свинячі відбивні на кісточці (або без неї) - 6 штук Одна велика цибулина Склянку пива Шість кілець ананаса (консервованого) Дві чайних ложки гірчиці із зернами Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець, спеції і приправи для свинини Приготування М'ясо посипати спеціями (можна додати майоран і орегано), посолити, поперчити і залишити хвилин на 15 просочуватися ароматами. Обсмажити на рослинній олії до легкої рум'яної скоринки. Викласти на деко з високими бортиками або в форму. В маслі, що залишився після обсмажування м'яса, спасерувати дрібно нарізану цибулю, покласти гірчицю, спеції, влити пиво і півсклянки сиропу з банки з ананасами. На повільному вогні під кришкою суміш настоювати 10 хвилин. Кожен кружок ананаса розрізати на дві половинки і покласти на відбивну. Залити м'ясо соусом, поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати 40 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |