Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти свинину з пивом і ананасами?
Незважаючи на незвичайне поєднання, продукти підібрані так, що відтіняють або доповнюють смак один одного. Пиво дає ледь вловимий аромат, ананас - легкий кисло - солодкий присмак, ну а очолює, звичайно ж, м'ясо. У результаті виходить яскравий, дуже ароматне і смачне блюдо.
Необхідні продукти

Свинячі відбивні на кісточці (або без неї) - 6 штук
Одна велика цибулина
Склянку пива
Шість кілець ананаса (консервованого)
Дві чайних ложки гірчиці із зернами
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець, спеції і приправи для свинини
Приготування

М'ясо посипати спеціями (можна додати майоран і орегано), посолити, поперчити і залишити хвилин на 15 просочуватися ароматами. Обсмажити на рослинній олії до легкої рум'яної скоринки. Викласти на деко з високими бортиками або в форму.

В маслі, що залишився після обсмажування м'яса, спасерувати дрібно нарізану цибулю, покласти гірчицю, спеції, влити пиво і півсклянки сиропу з банки з ананасами. На повільному вогні під кришкою суміш настоювати 10 хвилин.

Кожен кружок ананаса розрізати на дві половинки і покласти на відбивну. Залити м'ясо соусом, поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати 40 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, ананаса
Хек в томаті (рецепт)
М'ятний лимонад
Картопляні крокети
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: