Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати французький салат?
У французького салату кілька варіантів - з морквою, з яблуком, з ріпчастою чи зеленою цибулею, але ні в одному рецепті немає м'яса або обсмажених овочів. Тому, незважаючи на велику кількість майонезу, він все одно залишається легким.
Необхідні продукти

Два великих яблука кисло - солодкого смаку
Чотири яйця
Дві морквини
Одна цибулина
Майонез
Сир
Приготування

Цибулю нарізати півкільцями і обшпарити окропом, щоб пішла гіркота. Викласти в друшляк. Поки цибуля остигає, підготувати моркву і яблуко. Почистити, видалити насіння. Відварити яйця. Приготувати глибокий салатник.

Щоб салат був більш повітряним, краще натирати овочі в салатник. Перший шар викладається з лука, промащується майонезом. Потім натирається на крупній тертці одне яблуко, майонез. Два яйця натерти на крупній тертці, майонез. Одна морквина натирається на дрібній тертці, майонез. Сир натерти на дрібній тертці, майонез. Шари повторити - одне яблуко, два яйця, одна морква, сир. Промазати майонезом.

Салат може використовуватися і як гарнір до м'яса або птиці, котлет, биточкам.
Категория: Рецепти |
| Теги: майонез, тертці
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Мова під винним соусом
Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: