Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі котлети з сиром?
Просто приголомшливо смачні і дуже-дуже соковиті котлетки приготовані за оригінальним рецептом, які подаються разом із спеціальним соусом ( ну і також підійде будь-який гарнір). Ну а крім інших достоїнств такі котлети цілком можна вважати досить корисним стравою.
Для того, щоб приготувати курячі котлети з сиром вам буде необхідно наступне: 400-450 грамів курячого філе, 100 грамів сиру (краще домашнього), одне куряче яйце, одна чайна ложка крохмалю, одна столова ложка сметани, чорний перець і сіль, подрібнена свіжа зелень (кріп, петрушка, цибуля), а крім цього одна морквина, одна ріпчаста цибулина, 100 мл густих вершків і спеції для приготування соусу.

Куряче філе слід порізати на дуже дрібні кубики (також м'ясо можна подрібнити за допомогою м'ясорубки або кухонного комбайна), а після додати до курки сире яйце, дрібно посічену зелень, сир, сметану і крохмаль. Отриманий фарш посолити і поперчити (при бажанні можна додати і інші приправи), ретельно перемішати і пом'яти руками, а потім прибрати на півгодини на холод.
З охолодженого фаршу мокрими руками сформувати невеликі котлетки і обсмажувати їх на рослинному маслі з обох боків до рум'яного кольору.
Потім на маслі, що потрібно обсмажити подрібнену ріпчасту цибулю і натерту моркву, додати до них вершки і спеції, про при бажанні і трошки водички, довести соус до кипіння, після чого викласти туди котлетки і тушкувати під кришкою на малому вогні близько 20-25 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: котлети, котлетки
Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Швидкісний омлет
Як самостійно приготувати арахісову пасту?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: