Главная » Статьи » Рецепти

Салат з печінкою тріски
Цей салат завдяки вдалому поєднанню продуктів може стати прекрасною закускою або ж прикрасою святкового столу. Роблять його в декількох невеликих круглих формочках. Ось список необхідних для його приготування інгредієнтів, це на три порції: одна банка (250 г) консервованої печінки тріски, одна велика морква, 100 грамів твердого сиру, три курячих яйця, чотири столові ложки консервованого зеленого горошку, шість - сім пір'я зеленої цибульки, 100 грамів майонезу.
Спочатку відварити окремо моркву і курячі яйця, у варених яєць відокремити білки від жовтків. Яєчні білки, варену моркву і сир натерти на крупній тертці, консервовану печінка тріски розім'яти виделкою, зелений цибулю дрібно нарізати.
Формочки для салату потрібно злегка змастити рослинним маслом, а потім викласти в кожну шарами підготовлені інгредієнти.
Першим шаром викласти цибулю і злегка полити майонезом; потім шар білків і знову майонез; третім шаром викласти сир і знову змастити майонезом, потім зелений горошок і знову майонез, далі морква і майонез і в кінці шар печінки тріски.
Формочки з шарами салату поставити в холодильник, а вже перед подачею на стіл кожну формочку накрити листком салату, перевернути і викласти вміст форми на лист салату. Зверху кожну порцію посипати натертим на дрібній тертці яєчним жовтком і прикрасити зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: викласти, тріски
Як готується "Ледачий Бризол"?
Як зробити горілку з журавлиною?
Салат з креветками і сирним омлетом (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: