Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити тісто для тарталеток?
Тарталетки - це і швидкий десерт, і оригінальна закуска і просто красиве оформлення святкового столу. Не обов'язково купувати тарталетки, їх можна приготувати і вдома. Що знадобиться для приготування тіста: Пачка вершкового масла або маргарину ( 200 грамів) Дві склянки борошна Чотири жовтка або 2 яйця Щіпка солі Приготування Якщо хочете, щоб тісто було жовтим, а тарталетки вийшли яскравими, то візьміть жовтки від чотирьох домашніх яєць. Якщо додати яйця разом з білком, то вистачить двох яєць. Але тоді тарталетки будуть светловатыми. Змішайте збиті яйця, сіль, борошно та олія. Замісіть тісто середнє по щільності (як тісто на вареники), загорніть його в харчову плівку і приберіть в холодильник на півгодини. Щоб вийшли тарталетки однакової товщини найкраще тісто розкачати завтовшки 0,5 см і цим пластом зверху накрити формочки (самі формочки змастити олією і трохи присипати борошном). Закоткувати зверху качалкою ( як робляться пельмені на пельменнице, щоб формочки прорізалися через тісто), тісто пальцем розрівняти у формочці. Покласти зверху квасоля або кілька рис, гречку щоб тісто при випічці не вздувалось. Випікати в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин (час випічки залежить від духовки). Остудити і дістати з формочок. Начинка може бути будь - солодкою, м'ясний, овочевий, рибної. Так само в тарталетки можна покласти салати. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |