Главная » Статьи » Рецепти |
Яким чином можна маринувати курку перед запіканням?
Які тільки рецепти ні придумують наші господині, щоб блюдо вийшло смачним і корисним. Дуже часто саме курка є частим окрасою нашого святкового, так і повсякденного сімейного столу теж. Ми її і варимо, і запікаємо і тушкуємо. Для того щоб курка або індичка вийшли особливо гарні використовують різні спеції і маринади. З одним з таких маринадів можна ознайомитися в даному рецепті. Інгредієнти на одну курку: Апельсинова шкірка від двох апельсинів; Вода - один стакан; Часник - пару зубків; Сік яблучний - один стакан; Лист лавровий - пару штук; Цукру - чотири столові ложки; Перець горошком - пів чайної ложки; Сіль - три столових ложки; Розмарин - пару гілочок; Процес приготування: Всі представлені інгредієнти треба перекласти в каструлю. Після цього треба поставити на вогонь, який повинен бути невеликим. Як тільки маринад закипить, відразу ж зняти з вогню. Після цього маринад повинен повністю охолонути. Потім промиту і обсушену тушку курки треба покласти в маринад і витримати близько дванадцяти годин. Далі курку треба витягнути з маринаду і натерти спеціями, перекласти в пакет для випічки і готувати в духовці (180 - 200 град) близько двох годин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |