Главная » Статьи » Рецепти

Вівсяне печиво з чорносливом та ізюмом
Я знову з вівсяної випічкою. Останнім часом часто роблю такі печенюшки, зі звичайної борошна набридли, а ці з різними добавками дуже подобаються. І корисно, і швидко робити, загалом - суцільні плюси.
На цей раз нам знадобиться:
Два яйця
2-3 столових ложки цукру (хто любить солодке - можна додати побільше)
Столова ложка рослинного масла
Підлогу склянки вівсяних пластівців (швидкого приготування)
Підлогу склянки висівковий борошна (або пшеничного - що є)
Штук десять чорносливин
Столова ложка подрібнених горіхів
Жменю родзинок
Підлогу чайної ложки соди (погасити оцтом)
Щіпка солі
Пакетик ванільного цукру

Родзинки розпарювала на водяній бані й обсушуємо. Чорнослив ріжемо невеликими шматочками, подрібнюємо горішки. Збиваємо яйця з цукром в піну, продовжуючи збивати вливаємо олію. Потім додаємо сіль, ванільний цукор, вівсяні пластівці, всипаємо борошно. Все розмішуємо, кладемо гашену соду. Тепер додаємо чорнослив, родзинки, горішки, вимішуємо поки всі інгредієнти не з'єднаються. Повинно вийти досить густе, в'язке тісто.
Деко застеляємо папером для випічки змащуємо її маслом і столовою ложкою викладаємо печиво на відстані одне від іншого. Мокрими руками надаємо печінкою акуратну форму і ставимо в духовку з температурою 180 градусів. Выпекаепм до золотистого кольору.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 6 | Теги: горішки, додаємо
Як швидко і смачно посмажити куряче м'ясо?
Готуємо млинці
Як приготувати картоплю, запечену в часниковому маслі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: