Главная » Статьи » Рецепти

Печені яблука
Начинка в яблуках з чорносливу, горіхів і меду. Суцільні вітаміни і смакота!
На шість середніх яблук беремо:
Жменю чорносливу
Дві столові ложки будь-яких подрібнених горіхів
Одну - дві столові ложки меду
Кориця за смаком
Вершкове масло
Цукрова пудра для посипання

З яблук зрізаємо кришечку (ту частину, де плодоніжка), серединку акуратно видаляємо.
Чорнослив промиваємо, якщо сильно сухий - заливаємо окропом хвилин на п'ять, потім воду зливаємо, чорнослив обсушуємо і ріжемо дрібними кубиками. Змішуємо з подрібненими горіхами, корицею і медом (кількість меду залежить від солодощі яблук, ну і від вашого смаку звичайно). Додаємо трохи розтопленого вершкового масла. Яблука в декількох місцях проколюємо зубочисткою (щоб менше тріскалися). Наповнюємо начинкою яблука, накриваємо зрізаними кришечками, ставимо в змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаються яблука від 20 до 30 хвилин, залежить від сорту яблук.
Готові яблука посипаємо цукровою пудрою і даємо охолонути. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: від, Яблука
Пиріжки зі шпинатом (рецепт)
Як зробити корисні тефтелі з овочами?
Лазанья: 10 кращих рецептів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: