Главная » Статьи » Рецепти |
Печені яблука
Начинка в яблуках з чорносливу, горіхів і меду. Суцільні вітаміни і смакота! На шість середніх яблук беремо: Жменю чорносливу Дві столові ложки будь-яких подрібнених горіхів Одну - дві столові ложки меду Кориця за смаком Вершкове масло Цукрова пудра для посипання З яблук зрізаємо кришечку (ту частину, де плодоніжка), серединку акуратно видаляємо. Чорнослив промиваємо, якщо сильно сухий - заливаємо окропом хвилин на п'ять, потім воду зливаємо, чорнослив обсушуємо і ріжемо дрібними кубиками. Змішуємо з подрібненими горіхами, корицею і медом (кількість меду залежить від солодощі яблук, ну і від вашого смаку звичайно). Додаємо трохи розтопленого вершкового масла. Яблука в декількох місцях проколюємо зубочисткою (щоб менше тріскалися). Наповнюємо начинкою яблука, накриваємо зрізаними кришечками, ставимо в змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаються яблука від 20 до 30 хвилин, залежить від сорту яблук. Готові яблука посипаємо цукровою пудрою і даємо охолонути. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |