Главная » Статьи » Рецепти |
Пудинг з яловичої печінки з грибами
Список продуктів:шістсот грамів яловичої печінки; п'ятдесят грамів сушених грибів; сто грамів топленого масла; щепоточка солі; одна стіл. ложечка борошна; ріпчаста цибулька; стаканчик сметанки; шість яєчних жовтків; чотири яєчних білка; мелені сухарі; Моєму грибочки і ставимо їх варити. Печінку ріжемо великими шматочками, кладемо в сотейник, додаємо цибулину, одну столову ложечку масла, наливаємо воду і тушкуємо. Коли печінка стане білою, прибираємо сотейник з плити. Остуджуємо. Пропускаємо через м'ясорубку тушковану цибулю і печінку. Варені гриби ріжемо соломкою, півтора склянки грибного бульйону сохраняем.Взбиваем яєчні білки з дрібкою солі. Додаємо до печінки гриби, шість жовтків, збиті білки і сто грамів сметани. Обережно перемішуємо. Форму змащуємо маслом, посипаємо сухарями, викладаємо в неї суміш, накриваємо кришкою і готуємо на пару 3/4 часа.Растираем борошно з рештою олією, приправляємо сіллю, розводимо 1.5 стаканчиками гарячого грибного бульйону, проварюємо і перемішуємо з залишилася сметаною. Пудинг розрізаємо, поливають грибним соусом і подаємо. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |