Главная » Статьи » Рецепти

Пудинг з яловичої печінки з грибами
Список продуктів:шістсот грамів яловичої печінки;
п'ятдесят грамів сушених грибів;
сто грамів топленого масла;
щепоточка солі;
одна стіл. ложечка борошна;
ріпчаста цибулька;
стаканчик сметанки;
шість яєчних жовтків;
чотири яєчних білка;
мелені сухарі;

Моєму грибочки і ставимо їх варити. Печінку ріжемо великими шматочками, кладемо в сотейник, додаємо цибулину, одну столову ложечку масла, наливаємо воду і тушкуємо. Коли печінка стане білою, прибираємо сотейник з плити. Остуджуємо. Пропускаємо через м'ясорубку тушковану цибулю і печінку. Варені гриби ріжемо соломкою, півтора склянки грибного бульйону сохраняем.Взбиваем яєчні білки з дрібкою солі. Додаємо до печінки гриби, шість жовтків, збиті білки і сто грамів сметани. Обережно перемішуємо.

Форму змащуємо маслом, посипаємо сухарями, викладаємо в неї суміш, накриваємо кришкою і готуємо на пару 3/4 часа.Растираем борошно з рештою олією, приправляємо сіллю, розводимо 1.5 стаканчиками гарячого грибного бульйону, проварюємо і перемішуємо з залишилася сметаною.

Пудинг розрізаємо, поливають грибним соусом і подаємо.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: печінки, ГРИБИ
Як готується класичне французьке безе?
Як швидко і смачно посмажити куряче м'ясо?
Як готується сирний салат в тарталетках?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: