Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати овочеві оладки з кабачками?
Літо та осінь - найкращий час для приготування різноманітних овочевих страв. Навіть із звичайного, «стандартного» набору овочів можна приготувати багато смачного і корисного, а якщо додати в такій «мікст» ще й літні овочі - вийде ще смачніше. Спробуйте приготувати овочеві оладки з кабачками - легкі, ситні, ніжні, та подати їх зі сметаною чи густим йогуртом.
Що знадобиться для приготування
Один середній кабачок
Одна велика морквина
Дві середніх картоплини
Одне яйце
Три столові ложки борошна
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження
Свіжа зелень (яка є)
Сметана або густий натуральний йогурт для подачі

Приготування

Овочі почистіть і покладіть в холодну воду, щоб картопля не потемнів. Спочатку натріть на дрібній тертці моркву. Потім натріть на крупній тертці кабачок і викладіть його в друшляк, щоб стекла зайва рідина. Або злегка відіжміть. Змішайте кабачок і моркву. Збийте яйце, посоліть його. Тепер можна натерти на дрібній тертці картоплю і теж її віджати від зайвого соку. Додати в овочевий фарш. Перемішати всі овочі, приправити спеціями і зеленню.

В підготовлений овочевий фарш додати яйце і борошно. Злегка збити масу, посолити за смаком.
У сковороді розігріти рослинне масло. Столовою ложкою набирати овочеву масу і викладати в масло. Обсмажувати овочеві оладки на невеликому вогні до рум'яної скориночки з двох сторін.
Подавати оладки можна гарячими або теплими, зі сметаною. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, оладки
Салат олів'є
Пиріг "Зелень із сиром"
Рецепт майонезу без яєць
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: