Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати овочеві оладки з кабачками?
Літо та осінь - найкращий час для приготування різноманітних овочевих страв. Навіть із звичайного, «стандартного» набору овочів можна приготувати багато смачного і корисного, а якщо додати в такій «мікст» ще й літні овочі - вийде ще смачніше. Спробуйте приготувати овочеві оладки з кабачками - легкі, ситні, ніжні, та подати їх зі сметаною чи густим йогуртом. Що знадобиться для приготування Один середній кабачок Одна велика морквина Дві середніх картоплини Одне яйце Три столові ложки борошна Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Свіжа зелень (яка є) Сметана або густий натуральний йогурт для подачі Приготування Овочі почистіть і покладіть в холодну воду, щоб картопля не потемнів. Спочатку натріть на дрібній тертці моркву. Потім натріть на крупній тертці кабачок і викладіть його в друшляк, щоб стекла зайва рідина. Або злегка відіжміть. Змішайте кабачок і моркву. Збийте яйце, посоліть його. Тепер можна натерти на дрібній тертці картоплю і теж її віджати від зайвого соку. Додати в овочевий фарш. Перемішати всі овочі, приправити спеціями і зеленню. В підготовлений овочевий фарш додати яйце і борошно. Злегка збити масу, посолити за смаком. У сковороді розігріти рослинне масло. Столовою ложкою набирати овочеву масу і викладати в масло. Обсмажувати овочеві оладки на невеликому вогні до рум'яної скориночки з двох сторін. Подавати оладки можна гарячими або теплими, зі сметаною. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |