>Зварити такий супчик - простіше простого, а снідати чи вечеряти супом з пельменями одне задоволення. Наявність м'яса і пельменів роблять його неймовірно насиченим і поживним. Необхідні інгредієнти: 1 куряче стегно, 4-5 картоплин, 2 яйця, 1 цибулина, 100 г соняшникової олії, 300 грамів пельменів (можна брати магазинні, але домашні, природно, краще), 1 столова ложка сметани, сіль і трохи зелені, перець.
Приготування: Промиваємо куряче стегно під проточною водою і відварюємо. Якщо ви берете магазинну курку, достатньо 20-30 хвилин, а от домашню курятину варити необхідно години півтори. Яйця відварюємо до готовності, а нарізану кубиками цибулю обсмажуємо на сковороді. У киплячий бульйон додаємо кубики картоплі, обсмажену цибулю і нарізані кубиками яйця. З відвареної стегна знімаємо м'ясо і також відправляємо в каструлю з супом. Кость викидаємо. Додаємо зелень, а коли картопля буде готовий (пробуємо виделкою), кидаємо в каструлю з супом пельмені. Зменшуємо вогонь і варимо ще буквально 4-5 хвилин. Домашні пельмені потрібно варити трохи більше. Перед подачею на стіл прикрашаємо зеленню. Подавати зі сметаною.