Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити сирний торт (на сковорідці)?
Коржі для торта випікаються на сковорідці, так що рецепт стане в нагоді в тому випадку, якщо немає духовки або вона пече не кращим чином. Необхідні продукти для коржів Борошно Три яйця 300 грам сиру 300 грам цукру Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Половина чайної ложки солі Для крему півлітра молока Два яйця Половина склянки цукру Півтори столових ложки борошна 30 грам вершкового масла Лимон (за смаком, це не обов'язково) Приготування Сир розтираємо ложкою. Яйця збиваємо міксером з цукром, додаємо сир і ще раз збиваємо. Гасимо соду оцтом і разом з сіллю, додаємо в суміш. Розмішуємо. Всипаємо просіяне борошно, додавати її потрібно поступово, кожен раз добре вимішуючи тісто. Коли тісто почне вільно відставати від столу і від рук, стане м'яким - можна приступати до розбирання тесту. Ділимо його на кілька частин. Кожну тонко розкачуємо, вирізаємо коло по діаметру сковорідки, присипаємо його борошном. Печемо на сухій сковороді на невеликому вогні. Як тільки на верхній стороні коржа з'являться бульбашки, корж перевертаємо і печемо другу сторону. Крем варимо як звичайний заварний крем. В доведене до кипіння (але не киплячу!) молоко тонкою цівкою вливаємо збиті з цукром яйця (до них додати борошно) і добре розмішуємо. При постійному помішуванні тримаємо на слабкому вогні, поки крем не загусне. Потім знімаємо з вогню і додаємо вершкове масло. Даємо крему трохи охолонути, за бажанням додаємо прокручений на м'ясорубці лимон. Промазуємо коржі і даємо просочитися. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |