Главная » Статьи » Рецепти

Смажений сир з вишневим соусом
Для того, щоб приготувати це блюдо знадобляться наступні продукти: основа - 150 г м'якого сиру ( «Гауда», «Камамбер»), 100 грамів рослинної олії, 50 г нарізаного копченого лосося, одне сире яйцодве столові ложки мелених сухарів, одна чайна ложка борошна, зелень петрушки і листя салату для прикраси; соус - 100 г консервованої або свіжомороженої вишні, дві столові ложки води, одна їдальня ложка лимонного соку, одна чайна ложка крохмалю, трохи солі, цукру і чорного меленого перцю.
Спочатку потрібно приготувати соус. Вишні розморозити, видалити з них кісточки, що утворився відцідити сік в окремий посуд. Залити ягоди водою, додати цукор, сіль, перець і лимонний сік. Дві-три хвилини прокип'ятити. Перед тим, як зняти з вогню, залити туди сік від вишень, а також, попередньо розведений невеликою кількістю води крохмаль.
Тепер треба приготувати основу. Сир потрібно нарізати сегментами, загорнути кожен сегмент шматочок лосося, потім обваляти в борошні, яйці і сухарях і обсмажити на олії.
Страву полити соусом і прикрасити зеленню.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: приготувати, сік
Як приготувати простий смачний салат?
Млинці на молоці
Смажений сир
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: