У цій статті вашій увазі пропонується черговий рецепт надзвичайно простий за своїм приготування випічки, ну а основною особливістю пропонованого печива є те, що основою для нього стануть самі прості і звичайні плавлені сирки - випічка вийде не солодкою, але зате дуже апетитною і смачною закускою до чаю! Ну а щоб спекти печиво з плавлених сирків вам знадобляться такі складові: два стограмових плавлених сирка, півтори склянки пшеничного борошна, одне куряче яйце і 75 грамів попередньо розтопленого вершкового масла, а також промаслений папір для випічки.
Плавлені сирки необхідно спочатку натерти на тертці (бажано дрібніші), після чого змішати з сирим яйцем і розтопленим маслом. Далі в отриману суміш додати поступово борошно і вручну замісити м'яке тісто, яке не повинно бути занадто липким. Підготовлене тісто слід поставити приблизно на півгодини на холод, а потім розкачати до товщини приблизно в половину сантиметра (або навіть трохи тонше) і виріжте за допомогою формочок з нього печива. Заготовки потрібно викласти на застелений промасленим папером деко і відправити в нагріту до 180 градусів духовку, де і випікати до готовності - печиво повинне добре підрум'янитися.