Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фаршировані жовтками помідори?
Фаршировані жовтками помідори - смачна закусочка! Помідори не запікаються, начинюються вони томатним соусом і подрібненими звареними круто жовтками.
Процес приготування цієї закуски не складний. Беремо міцненькі томати, розрізаємо на дві частини. З кожної половинки ложкою выскабливаем серединку, залишаючи порожні "чаші". Серединку помідорну обсмажуємо з часником і рубаною зеленню в сковорідці, додаючи невелику кількість рослинного масла. Окремо яйця варимо.

Охолоджений томатний соус, який у нас утворився в процесі смаження, змішуємо з подрібненими вареними жовтками (попередньо жовтки виделкою в крихту потрібно розчавити). Отриманою начинкою наповнюємо половинки помідорів. Майонез сюди не додається. Зверху присипаємо свіжою зеленню.

Викладаємо фаршировані жовтками помідорчики в плоске блюдо. Дуже красиво така закуска виглядає на яскраво-зелених листках салату. Приємного апетиту і вдалого приготування!
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, жовтками
Що таке фытыр і як його готувати?
Кокосове печиво
Як готується смачний салат з буряком і яйцем?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: