>Киш - це не тільки абревіатура групи «Король і Шут», а ще і смачне блюдо. Якщо в двох словах, листковий відкритий торт з основою з рубленого тесту. Для приготування кіша вам буде потрібно взяти борошно (110 грам) вершкове масло в кількості 120 грам, 30 мл води, один копчений окорочок вагою 200-300 грамів, 150 грам копченого сиру, 2 яйця, 0,5 склянки молока, 120-130 грам сметани і трохи зелені.
Приготування: Просійте борошно і приготуйте холодне вершкове масло. Змішайте його з борошном, поступово додаючи воду. Тісто має стати еластичним і перетворитися в однорідну масу. Сформуйте з тіста кулю і накрийте його плівкою. Потім приберіть в холодильник десь на годину.
Відокремити від шкіри і кісток курячий окорочок і дрібно наріжте його. Одну частину сиру також наріжте дрібно, а другу натріть на тертці. Зелень дрібно нарубаєте. Злегка збийте вінчиком яйця, додайте сметану з молоком і добре перемішайте. Солити не потрібно, всю потрібну сіль віддасть сир. Потім порізаний сир змішуємо з курячим м'ясом і додаємо туди молочну суміш з яйцями. Все перемішуємо - вийшла начинка для кіша.
Кінцевий етап - розподіляємо тісто по всій формі і трохи проколюємо виделкою. Зверху викладаємо начинку, посипаємо її тертим сиром і зеленню. Випікати в духовці близько 30 хвилин при 200 градусах. Остудити і подавати до столу ледве теплим.