Як відомо, всі страви традиційної індійської кухні відрізняються досить гострим смаком і чудовим ароматом, завдяки додаванню в них великої кількості різноманітних прянощів, ну і такий гарнір, як картопля по-бомбейски також не буде винятком і вийде досить незвичний на смак. Отже, для приготування пропонованої в даному рецепті картоплю по-бомбейски вам знадобляться такі інгредієнти: один кілограм картоплі, два помідори, дві-три столові ложки рослинної олії, половина пачки масла вершкового, а крім цього, сіль і перець чилі за смаком, пів чайної ложки меленого чорного перцю, одна чайна ложка подрібненого свіжого імбиру, свіжа зелень петрушки, по одній чайній ложці меленого коріандру, кмину, гірчиці в зернах і куркуми.
Картоплю слід відварити до готовності в підсоленій воді, після чого злегка остудити і нарізати великими кубиками. Свіжі помідори потрібно вимити і порізати на невеликі кубики. У сковорідці розігріти олію, всипати туди всі зазначені в рецепті приправи і спеції (крім свіжого імбиру і солі) і прогріти все це на малому вогні протягом 5-7 хвилин. Далі в сковороду покласти вершкове масло і імбир, а коли масло розтопиться, викласти нарізані помідори, а через 5 хвилин додати кубики картоплі, дрібно нарубану зелень і сіль за смаком, все це ретельно перемішати і продовжувати готувати на невеликому вогні ще близько 10 хвилин.