Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти ягідний кекс?
![]() Що знадобиться для приготування Три яйця 200 грам вершкового масла (маргарину) Пакетик ваніліну Чайна ложка соди (погасити оцтом) За вісім столових ложок цукру, крохмалю та борошна (ложки злегка з гіркою) Будь-які фрукти - ягоди Приготування Масло або маргарин розтопити і остудити до кімнатної температури. Збити яйця з цукром. Борошно змішати з крохмалем, просіяти. З'єднати масло (маргарин) з яєчною сумішшю, всипати борошно і додати гашену соду. Добре вимісити тісто, воно має бути такої ж консистенції як густа сметана. Форму змастити олією, вилити половину тіста. Викласти шар ягід або фруктів (якщо яблука зняти шкірку, м'якоть нарізати кубиками) і залити рештою тестом. Поставити в гарячу духовку, випікати півгодини при температурі 180 градусів. Готовий кекс остудити і полити шоколадною глазур'ю (це не обов'язково, смачний кекс і без додатків). Підказка. Борошна, цукру і крохмалю має бути однакова кількість - в цьому рецепті такі пропорції неодмінна умова вдалого тесту. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |