Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти ягідний кекс?
Простий і невигадливий рецепт з прекрасним результатом. Ця випічка довго не набридне - кекс можна додавати будь-які ягоди - свіжі або заморожені, можна додати фрукти. Чим більше буде ягід - фруктів, тим смачніше вийде кекс.
Що знадобиться для приготування
Три яйця
200 грам вершкового масла (маргарину)
Пакетик ваніліну
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
За вісім столових ложок цукру, крохмалю та борошна (ложки злегка з гіркою)
Будь-які фрукти - ягоди
Приготування

Масло або маргарин розтопити і остудити до кімнатної температури. Збити яйця з цукром. Борошно змішати з крохмалем, просіяти. З'єднати масло (маргарин) з яєчною сумішшю, всипати борошно і додати гашену соду. Добре вимісити тісто, воно має бути такої ж консистенції як густа сметана.
Форму змастити олією, вилити половину тіста. Викласти шар ягід або фруктів (якщо яблука зняти шкірку, м'якоть нарізати кубиками) і залити рештою тестом. Поставити в гарячу духовку, випікати півгодини при температурі 180 градусів. Готовий кекс остудити і полити шоколадною глазур'ю (це не обов'язково, смачний кекс і без додатків).
Підказка. Борошна, цукру і крохмалю має бути однакова кількість - в цьому рецепті такі пропорції неодмінна умова вдалого тесту.
Категория: Рецепти |
| Теги: крохмалю, кекс
Салат з креветками і сирним омлетом (рецепт)
Як готуються млинці з кропом?
Картопляні "персики" з фаршем - дуже смачна страва!
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: