Главная » Статьи » Рецепти

Натуральна ікра баклажанна
Полюбила я баклажани, смак подобається, хоча раніше я їх на дух не переносила. Ось як то блукала по інтернету і натрапила на один цікавий рецепт, хоча може він комусь вже і знаком - натуральна баклажанна ікра. Натуральна тому, що інгредієнти не треба варити, тушкувати, парити, все кладеться сире, все крім баклажан. Їх треба буде в духовці запекти. Запікати треба цілком або розрізати на дві половинки і запекти до готовності.
Потім остиглі баклажани треба дрібненько посікти ножем, додати помідори свіжі (промиті і нарізані дрібно, можна шкірку попередньо зняти. Так само додаємо часник (через прес), цибуля ріпчаста (дрібно нарізуємо) і олія рослинна плюс сіль і перець мелений. Перемішуємо і натуральна ікра баклажанна готова.

Пропорції: два баклажана, одна цибулина, п'ять помідор і два зубчики часнику, олії додаєте за бажанням. Ще рекомендується за оригінальним рецептом додати трохи свіжого лимонного соку, можна своїх улюблених спецій додати.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 4 | Теги: натуральна, Треба
Як приготувати бутербродики з картоплею?
Як приготувати сирний суп з курочкою і часниковими грінками?
Як приготувати смачне лимонне варення?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: