Главная » Статьи » Рецепти

Як за 15 хвилин приготувати шоколадно-банановий рулет?
>Можливо, ви не повірите своїм очам, але таку вкуснотень дійсно можна приготувати за 15 хвилин. Навіть якщо ви проспали роботу, зможете спекти цей рулет - якраз між чищенням зубів і прийняттям душу.
Необхідні інгредієнти:

Для тіста. В принципі, тут все стандартно:

•6 яєць
•6 столових ложок цукру
•3 столових ложки какао
•1/2 чайної ложки соди

Начинка. Теж нічого особливого:

•200 мл молока
•2 столових ложки борошна
•250 г вершкового масла, що має кімнатну температуру.
•1 яйце
•8 г ванільного цукру
•2 столових ложки какао
•4 столові ложки цукрової пудри
•2 банана. Бажано достовірніше, великих розмірів.

Окремо візьміть трохи масла для змащення листів і какао для присипки.

Процес приготування:

Заздалегідь нагріваємо духовку до 180°C. Змащуємо маслом деко (35 x 25 см) і застеляємо його папером для випічки.

Жовтки відділяємо від білків, останні збиваємо до стійкої піни. Жовтки також збиваємо з цукром в окремому посуді близько 10 хвилин, додаємо какао і соду. Акуратно вводимо білки в жовтки. Переливаємо готове тісто на деко. Випікаємо 7-10 хвилин, потім перекладаємо корж на кухонний рушник, скручуємо рулет і залишаємо разом з рушником остигати. Коли рулет охолов, розкрутіть його і акуратно зніміть папір.

Молоко з борошном ставимо на вогонь і готуємо до тих пір, поки не вийде густа консистенція. Знімаємо з вогню і додаємо яйце. Повністю остудіть отриману масу. Масло змішайте з остившім молочно-борошняним кремом, розділіть її на 2 частини (60/40).

У більшу частину додайте какао, змішавши його з цукровою пудрою, додайте ванільний цукор в меншу. Половину шоколадного крему залиште для декорування.

На розкачаний корж намазуємо шар ванільного крему і половину шоколадного. Викладаємо банани вздовж і скручуємо рулет. Покриваємо його іншим шоколадним кремом по всій поверхні. Присипаємо какао-порошком.

Поставте в холодильник рулет на пару годин перед подачею. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: Рулет, жовтки
Що таке фытыр і як його готувати?
Як приготувати шашлик
Вівсяне печиво з чорносливом та ізюмом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: