Главная » Статьи » Рецепти

Риба з яблуками
Цікаве блюдо з незвичайним поєднанням продуктів і ніжний кисло-солодким смаком. Для нього необхідні такі інгредієнти: половина кілограма рибного філе, 250 грамів яблук (бажано кисло-солодких), сік з одного лимона, рослинне масло, 60-80 грамів сметани, одна-дві чайних ложки цукру, сіль за смаком і зелень для прикраси готового страви.
Рибне філе необхідно добре промити, нарізати його невеликими шматочками, скласти в посудину і, поливши лимонним соком, поставити на півгодини в холодильник.
Яблука почистити, видалити у них насіннєві гнізда і нарізати їх великими часточками.
Сотейник щедро змастити маслом і перекласти в неї шматочки риби упереміш з яблуками. Додати цукор і сіль за смаком. Згасити на середньому вогні близько 20 хвилин, а потім додати сметану. Довести страву до кипіння і вимкнути.
Перед подачею готового страви до столу, його треба посипати подрібненою зеленню. Гарніром до даного страві може стати салат із сирих овочів або розсипчаста каша.
Категория: Рецепти |
| Теги: Страви, смаком
Як приготувати халву з волоських горіхів
Як приготувати курячу печінку "по-царськи"?
Судак смажений в тісті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: