Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з свіжих огірків і солодкого перцю?
Дуже корисний і легкий супчик особливо актуальне в літню спеку. В ньому мінімум інгредієнтів, часу на приготування потрібно небагато, а результат - вище всіх похвал. Його можна подавати і в холодному, і в теплому вигляді. Дуже смачно зі сметаною. Що знадобиться для приготування 700 мл. курячого бульйону (або овочевого, води) Два солодких болгарських перцю червоного кольору Дві невеликі цибулини 400 грам свіжих міцних огірочків Столова ложка рослинного масла Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком Зелень яка є Приготування Огірки обов'язково спробуйте. Якщо гірчать або шкірка товста, груба - зрізайте її. Огірочки наріжте півкільцями як на салат. Болгарський перець розріжте вздовж і видаліть плодоніжку з насінням. Дрібно наріжте перець і цибулю. В казанок або каструлю з товстим дном влийте столову ложку масла, обсмажте в ньому цибулю, потім покладіть перець. Коли овочі стануть м'якими, додати нарізані огірки і на невеликому вогні тушкуйте овочі до м'якості. Влийте в каструлю теплий бульйон, дайте закипіти і варіть після закипання десять хвилин. Дайте супу трохи охолонути. Перелийте в блендер, подрібнити в пюре. Поверніть назад в каструлю, посоліть, поперчіть, приправте спеціями. Прогрійте і знімайте з вогню. Подавати суп можна гарячим, теплим або холодним, додавши ложку сметани і свіжу зелень. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |