Главная » Статьи » Рецепти

Варення з чорниці
Ягоди чорниці можна заморозити на зиму, але при цьому втрачається значна частина корисних вітамінів. З ягід можна зварити смачне варення вариться воно дуже просто і вітаміни частково зберігаються. Ось рецепт:
Рецепт варення чорничного я підгледіла у своєї подруги, вона знавець заготовок на зиму. Так от на один кілограм ягід чорниці слід взяти один гранований стакан води очищеної і один стакан (такий же) цукрового піску. Плюс ще потрібно одне половинка лимона.

Воду вливаємо у каструльку, додаємо у воду цукор і варимо сироп. Сироп - це коли цукор повністю розчинений у воді і вода стає трохи тягучим (з цукру). У сироп видавлюємо сік з лимона, засипаємо ягоди (промиті вже) чорниці і проварюємо на дуже повільному вогні наше чорничне варення хвилин двадцять - двадцять п'ять.

Банки стерилізуємо, викладаємо варення і закорковуємо. Кришки теж необхідно простерилізувати.
Взимку в холоди буде з чим пити чай.
Категория: Рецепти |
| Теги: варення, чорниці
Як зробити запечена з часником хліб?
Як приготувати татарські пиріжки?
Сирки в шоколадній глазурі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: