Главная » Статьи » Рецепти

Капустяний салат з кукурудзою
Прямо-таки дивно простенький і за часом приготування, і за продуктовим складом, але дуже смачненький, ну і просто приголомшливо корисний вітамінний салатик з пекінської капусти з консервованою кукурудзою і додаванням незвичного інгредієнту - яблука, який надає незвичність і оригінальність цієї страви.
Список складових, які знадобляться для приготування такого капустяного салату з кукурудзою: половинка качана пекінської капусти, 100 г консервованої кукурудзи, одне яблуко середнього розміру, а також лимонний сік (приблизно дві-три столові ложки) для заправки, мелений чорний перець і сіль за смаком.

З консервованої капусти необхідно злити всю рідину і навіть залишити її на деякий час в друшляку, половинку пекінської капусти потрібно дрібно нашаткувати, ну а яблуко очистити від шкірки, видалити серцевину і насіння, а після цього порізати його на маленькі кубики або ж просто натерти на крупній тертці.
Всі підготовлені інгредієнти змішати в салатник і полити свіжовичавленим лимонним соком. Далі салат слід посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати і подавати до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: пекінської, капусти
Як приготувати закусочне печиво "Трикутнички"?
Як приготувати торт Панчо?
Короп, фарширований шматками, заливний
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: