Для того, щоб приготувати такий рулет необхідно мати вдома пароварку або ж якесь інше пристосування для приготування страв на пару. Список потрібних продуктів: для тіста - 2,5-3 склянки пшеничного борошна, одне куряче яйце, 0,7 склянки води, дві столові ложки рослинної олії, одна чайна ложка солі; для начинки - 600 г м'ясного фаршу (краще підійде фарш асорті з свинини навпіл з яловичиною), дві великі ріпчасті цибулини, одна-дві картоплини, півтори столові ложки вершкового масла, одна чайна ложка солі, чорний перець. Яйце збити з сіллю, рослинним маслом і водою, додати борошно і замісити тісто (воно не повинно прилипати до рук). Тісто відкласти хвилин на 15 і накрити рушником. Подрібнити цибулю, картоплю натерти на дрібній тертці, змішати овочі з м'ясним фаршем. Посолити і поперчити, після чого ретельно перемішати. Тісто розділити на дві частини. Одну з них тоненько розкачати і викласти на неї рівномірно +половину начинки. Зверху на фарш покласти невеликі шматочки вершкового масла і скачати тісто в рулет. Викласти його на змащений олією лист пароварки. Точно так само вчинити з другою половиною тіста і начинки-фаршу. Готувати рулет протягом приблизно 45 хвилин.
|