Главная » Статьи » Рецепти

Фаршировані булочки
Можна сказати, що це один з варіантів гарячих бутербродів і відмінний рецепт бліц-вечері. Начинка може бути будь - для чоловіків з м'ясом, для вегетаріанців - з овочами, для любителів піци - шинка, сир і кетчуп. Догодити можна всім!
Ось що нам знадобиться:
Тонкий багет або булочки або батон
М'ясний фарш
Морквина
Кабачок
Помідори
Сіль, чорний мелений перець, часник - за смаком
Скибочки сиру або тертий сир

Робимо начинку. У невеликій кількості олії обсмажуємо фарш до зміни кольору, а щоб він не злипнувся грудочками, його постійно перемішуємо. Потім кладемо терту моркву, злегка обсмажуємо. Додаємо тертий кабачок, кілька хвилин тушкуємо і кладемо нарізані помідори. Через кілька хвилин солимо-перчимо, додаємо різні приправки, не забуваємо часничок. Все, начинка готова.
Тепер розрізаємо багет на шматочки довжиною по 10 див. Кожен шматочок ріжемо вздовж на дві половинки. Трохи м'якушки вибираємо, заповнюємо човники підготовленим фаршем. Можна простіше зробити - змастити хліб будь-яким соусом і покласти фарш. Зверху посипати сиром або накрити скибочкою сиру. Ставимо в духовку і запікаємо поки сир не розплавиться.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: багет, фарш
Як готується салат Уолдорф?
Як приготувати апельсинові сирники?
Як приготувати курячі котлети «Ніжні»
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: