Главная » Статьи » Рецепти |
Пиріг з цибулею і беконом
Любителям смаженої цибулі і ароматного бекону раджу взяти цей рецепт на замітку. Гостренькі сметана, солодкуватий цибулька і копчений бекон - поєднання незрівнянне. Хороша альтернатива піці, і готується швидше. Ось що нам знадобиться для тіста 200 грам борошна Дві столових ложки рослинного масла Пів чайної ложечки солі 125 мл. води Для начинки - 150 грам жирної сметани, 150 грам бекону, дві цибулини, сіль і мелений чорний перчик. Можете ще свіжої зелені додати, різні приправи. Борошно просіваємо, у воду наливаємо олію, додаємо сіль, всипаємо борошно. Замішуємо м'яке тісто. Цибулю ріжемо кільцями (тоненько), бекон - маленькими кубиками. Бекон трохи обсмажуємо на сухій сковорідці, потім додаємо цибулю і теж трохи обсмажуємо. Але це не обов'язково, можна готувати пиріг і з сирою цибулею - на вибір. Змішуємо сметану з перцем і сіллю. Тісто тонко розкачуємо, перекладаємо у форму або на деко. Змащуємо верх сметаною (краю залишаємо сухими щоб сметана не стікала під час випічки). Кладемо цибулю і бекон. Ставимо в добре розігріту духовку, випікаємо на досить сильному вогні хвилин 12 - 15. Все, пиріг готовий! В тісто не додається ні соди, ні розпушувач, воно повинно бути тонким. Якщо любите коли багато тіста - зробіть дріжджове або покладіть розпушувач. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |