Главная » Статьи » Рецепти

Пиріг з цибулею і беконом
Любителям смаженої цибулі і ароматного бекону раджу взяти цей рецепт на замітку. Гостренькі сметана, солодкуватий цибулька і копчений бекон - поєднання незрівнянне. Хороша альтернатива піці, і готується швидше.
Ось що нам знадобиться для тіста
200 грам борошна
Дві столових ложки рослинного масла
Пів чайної ложечки солі
125 мл. води
Для начинки - 150 грам жирної сметани, 150 грам бекону, дві цибулини, сіль і мелений чорний перчик. Можете ще свіжої зелені додати, різні приправи.

Борошно просіваємо, у воду наливаємо олію, додаємо сіль, всипаємо борошно. Замішуємо м'яке тісто.
Цибулю ріжемо кільцями (тоненько), бекон - маленькими кубиками. Бекон трохи обсмажуємо на сухій сковорідці, потім додаємо цибулю і теж трохи обсмажуємо. Але це не обов'язково, можна готувати пиріг і з сирою цибулею - на вибір. Змішуємо сметану з перцем і сіллю.
Тісто тонко розкачуємо, перекладаємо у форму або на деко. Змащуємо верх сметаною (краю залишаємо сухими щоб сметана не стікала під час випічки). Кладемо цибулю і бекон. Ставимо в добре розігріту духовку, випікаємо на досить сильному вогні хвилин 12 - 15. Все, пиріг готовий!
В тісто не додається ні соди, ні розпушувач, воно повинно бути тонким. Якщо любите коли багато тіста - зробіть дріжджове або покладіть розпушувач.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: пиріг, бекон
Як спекти смачні ажурні млинці?
Як приготувати незвичайні котлети з курятини і овочів?
Олів'є з ікрою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: