Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати скибочки хліба з сиром і беконом?
Скибочки хліба з сиром і беконом будуть прекрасним сніданком і відмінною закускою до обіду. Для приготування 8 порцій цього смачного і ароматного страви нам потрібно: Сир грийер( натріть його на тертці) -сто п'ятдесят грамів; Копчений бекон - сто п'ятдесят грамів; Хліб - вісім скибочок; Перець; Вершкове масло - сорок грамів; Парочка крупно порізаних цибулин; Яйця - чотири штуки; Вершки - сто мілілітрів; Сіль; Приготування: Беремо стаканчик або спеціальний ніж для бісквітів і вирізаємо з скибочок хліба вісім однакових кружечків. Розтоплюємо масло на сковороді і обсмажуємо хлібні кружечки до приємного золотистого кольору і хрусткої скоринки. Набагато обсушуємо і викладаємо в ємність для запікання. Бекон режим кубиками і підсмажуємо разом з цибулькою до коричнево - золотистого кольору. Висипаємо беконні кубики в миску, додаємо вершки, тертий сир, яйця, приправляємо перцем, сіллю і перемішуємо. На кожен кружечок хліба вкладаємо яєчно-беконно-сирну суміш і запікаємо при температурі 220°С. Через 10 хвилин дістаємо з духовки і з задоволенням з'їдаємо. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |