Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати скибочки хліба з сиром і беконом?
Скибочки хліба з сиром і беконом будуть прекрасним сніданком і відмінною закускою до обіду. Для приготування 8 порцій цього смачного і ароматного страви нам потрібно:
Сир грийер( натріть його на тертці) -сто п'ятдесят грамів;
Копчений бекон - сто п'ятдесят грамів;
Хліб - вісім скибочок;
Перець;
Вершкове масло - сорок грамів;
Парочка крупно порізаних цибулин;
Яйця - чотири штуки;
Вершки - сто мілілітрів;
Сіль;

Приготування:

Беремо стаканчик або спеціальний ніж для бісквітів і вирізаємо з скибочок хліба вісім однакових кружечків. Розтоплюємо масло на сковороді і обсмажуємо хлібні кружечки до приємного золотистого кольору і хрусткої скоринки. Набагато обсушуємо і викладаємо в ємність для запікання. Бекон режим кубиками і підсмажуємо разом з цибулькою до коричнево - золотистого кольору. Висипаємо беконні кубики в миску, додаємо вершки, тертий сир, яйця, приправляємо перцем, сіллю і перемішуємо. На кожен кружечок хліба вкладаємо яєчно-беконно-сирну суміш і запікаємо при температурі 220°С. Через 10 хвилин дістаємо з духовки і з задоволенням з'їдаємо.
Категория: Рецепти |
| Теги: скибочок, хліба
Як швидко приготувати курячі рулети з чорносливом?
Як спекти оксамитові млинці?
Курячий суп з селерою і помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: