Главная » Статьи » Рецепти |
Олів'є з ікрою
Знадобиться:* 2 курячі грудки * 1 яловичий язик * 1 черешок селери * 1 цибулина * 1 морква * 1 лавровий лист * 3 горошини чорного перцю * 5 варених яєць * 25 великих креветок * 100 г асорті з маринованих овочів * 2 свіжих огірка * 100 г каперсів * 100 г червоної ікри * пучок листя салату * оливкова олія для смаження * сіль Мова відварити в підсоленій воді. За 30 хвилин до готовності додати в бульйон цибулю, моркву, селеру, перець, лавровий лист. Готовий язик очистити, нарізати кубиками. Грудки посолити, обсмажити в олії, нарізати кубиками. Креветки і яйця очистити і подрібнити разом з огірками і маринованими овочами. Збити яйця з оливковою олією, сіллю і оцтом. Всі компоненти салату перемішати, заправити соусом, прикрасити ікрою і листям салату. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 7 | |
|
|
|
Всего комментариев: 2 | |||
| |||