Главная » Статьи » Рецепти

Олів'є з ікрою
Знадобиться:* 2 курячі грудки
* 1 яловичий язик
* 1 черешок селери
* 1 цибулина
* 1 морква
* 1 лавровий лист
* 3 горошини чорного перцю
* 5 варених яєць
* 25 великих креветок
* 100 г асорті з маринованих овочів
* 2 свіжих огірка
* 100 г каперсів
* 100 г червоної ікри
* пучок листя салату
* оливкова олія для смаження
* сіль

Мова відварити в підсоленій воді. За 30 хвилин до готовності додати в бульйон цибулю, моркву, селеру, перець, лавровий
лист. Готовий язик очистити, нарізати кубиками. Грудки посолити, обсмажити в олії, нарізати кубиками.
Креветки і яйця очистити і подрібнити разом з огірками і маринованими овочами. Збити яйця з оливковою олією, сіллю і оцтом.
Всі компоненти салату перемішати, заправити соусом, прикрасити ікрою і листям салату.
Категория: Рецепти |
| Теги: очистити, ікрою
Як приготувати шоколадне печиво з імбиром?
Як можна оригінально посмажити картоплю?
Сирні кіски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: