Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти картопляні часточки з прованськими травами?
Всім любителям смаженої ароматною картопельки присвячується даний рецепт. Для приготування запечених картопляних скибочок знадобляться будь-які ароматні трави, але найкращим вибором стануть прованські трави.
Отже, беремо штук шість великих картоплин, чистимо шкірку і промиваємо їх. Потім нарізаємо картоплю довгими однаковими скибочками. Можна нарізати кільцями, але запікаються ідеально до скоринки саме часточки картоплі.

Закидаємо нарізану картоплю в киплячу підсолену воду, кладемо лавровий лист і варимо картоплю рівно дві хвилини. Не більше, ні менше, рівно дві! Потім швидко зливаємо воду, а картопляні часточки відкидаємо на сито.

Пересипаємо часточки в ємність, додаємо рослинне масло, прованські трави, чавлений часник через прес і мелений чорний перець. Струшуємо/перемішуємо в олії з травами картоплю і потім рівномірним шаром перевалюємо його на деко. Розподіляємо так, щоб весь картопля лежав в один шар і щоб на кожній часточці були і масло і трави. Запікаємо до готовності в духовці, можна під гриль.

Приємного!
Категория: Рецепти |
| Теги: трави, часточки
Як приготувати знамениті татарські пиріжки?
Як спекти сметанник з куркою і грибами?
Банановий торт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: