Главная » Статьи » Рецепти

Скумбрія, запечена з травами
Запечена скумбрія за смаком дуже нагадує консервовану рибку. М'ясо ніжне, м'яке і дуже соковите! Пропонуємо вам простий рецепт скумбрії, запечена з травами.
Отже, нам потрібна одна рибина, сухі трави (майоран і розмарин), ріпчасту цибулю, сіль і фольга. У фользі ми будемо запікати скумбрію. Якщо немає фольги - запікайте прямо на деку, на решітці або ж в жароміцної формі.

Скумбрію слід розморозити, зрізати голову, плавники і хвіст теж відрізаємо. Розрізаємо рибку вздовж по спинному хребту, кістки виймаємо і нутрощі вичищаємо. Далі філе з внутрішньої сторони солимо і щедро присмачую розмарином, майораном і будь-якими іншими приправами). Ріпчасту цибулю ріжемо соломкою, закладаємо цибулю в рибку. Складаємо її шкіркою вгору.

Відправляємо запікатися скумбрію в духовку при температурі двісті двадцять градусів. Через пів години виставляємо температуру +150 градусів і тримаємо рибку в духовці ще десять хвилин.
Готову запечену скумбрію з травами подаємо теплою. Приємного!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: скумбрію, рибку
Овочевий суп з м'ясними фрикадельками
Кекси з чорною смородиною
Як приготувати сирну запіканку без борошна?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: