Такий пиріг виходить просто дивно ніжний по своїй консистенції - м'яке пісочне тісто і легка начинка з сиру і маскарпоне з приємним вершковим смаком. Готова випічка прямо-таки тане в роті і дане ласощі стане чудовим частуванням до чаю. Ну а ще однією перевагою такої домашньої випічки є те, що цей пиріг просто і швидко готується! Інгредієнти для приготування пирога: для тіста - 250 грамів борошна, одна чайна ложка розпушувача для тіста, чверть склянки цукрового піску, половину пачки вершкового масла (розм'якшеного); для начинки - два яйця, 150 грамів жирного сиру, 450 грамів вершкового сиру маскарпоне, одна їдальня ложка цукру, дві столові ложки манки, щіпка солі і два пакетики ванільного цукру.
Борошно, розпушувач і цукор змішати до однорідності, після чого розтерти з цією сумішшю м'яке вершкове масло до стану середньої крихти. Половину тіста викласти у застелену пергаментом роз'ємну форму, трошки утрамбувати і зробити невеликий бортик. Для начинки змішати з маскарпоне сиром, додати яйця, цукор і ванільний цукор, а також манну крупу і дрібку солі, а потім вийшов густий крем викласти зверху на половину тесту. все тісто-крихту потрібно рівномірно розподілити зверху з вершковою начинкою і після цього надіслати форму разом з вмістом в розігріту до 180 градусів духову піч, де випікати протягом однієї години. Готовий пиріг вийняти з форми, остудити і лише тоді подавати.