Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з перцю?
Смак салату визначають спеції і соус, в такому поєднанні звичні нам морква, цибулю і болгарський перець набувають абсолютно нові смаки.
Що знадобиться для приготування
Чотири великих м'ясистих перцю
Чотири морквини
Дві великі цибулини
Столова ложка цукру
Половина склянки кунжуту
Три столових ложки кунжутного (або рослинного) масла
Соєвий соус, лимонний сік, сіль і часник за смаком
Приготування

Морквину натерти на крупній тертці і обсмажити до напівготовності з додаванням столової ложки олії. Перекласти в тарілку. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити до прозорого стану. Викласти до морквині, перемішати і приправити лимонним соком, цукром, сіллю і соєвим соусом. Кунжут обсмажити протягом декількох хвилин на сухій сковорідці, посипати овочі.
Перець нарізати півкільцями або соломкою, злегка обсмажити на сковорідці (масло поки не додавати), коли випарується рідина, додати столову ложку масла і обсмажувати ще п'ять хвилин постійно помішуючи. Викласти до овочів, перемішати, якщо потрібно - підкоригувати смак додаванням спецій. Дати салату настоятися кілька годин у холодильнику, перед подачею ще раз перемішати.
За бажанням до овочів можна додати варене м'ясо, нарізане соломкою або жменю родзинок, журавлини.
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, перемішати
Як готується класичне французьке безе?
"Золотий" біфштекс
Як приготувати смачне лимонне варення?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: