Главная » Статьи » Рецепти

Яловичина тушкована по-провансальски
Список продуктів:
один кілограм яловичини;
дві склянки вина (білого, несолодкого);
маленький шматочок свинини;
стаканчик рослинного масла;
половинка склянки коньяку;
мелений перчик;
пара стіл. ложок м'ясного бульйончик;
дві морквини;
три стіл. ложечки рубаною петрушки;
двісті грамів помідорів;
сіль;
двісті грамів свіжих грибів;
три зубчики часничку;
лавровий листочок;
сто п'ятдесят грамів сала;
одна ріпчаста цибулька, селера і маслини;

М'ясо ріжемо шматочками, размерчиком, приблизно, шість сантиметрів. Шпигуємо шматочки яловичини свинячим салом. Сало попередньо обвалюємо в рубаною петрушки і растолченном в ступці часнику. Кладемо яловичину на кілька годин в маринад з коньяку, білого вина, сіль, перець і рослинного масла.

На дно великої форми для гасіння кладемо шматочок свинини (свинину миємо, але шкіру не прибираємо). Ріжемо скибочками моркву, а цибулька кільцями. Додаємо в форму цибулю, моркву, очищені від шкірки помідори, гриби і маслини. Посипаємо петрушкою і кладемо лавровий листочок. Вливаємо маринад, пару стаканчиків водички, бульйон. Накриваємо кришкою, краю герметизируем тестом. Готуємо 6-8 годин при 130 гр.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: двісті, кладемо
Як швидко і смачно посмажити куряче м'ясо?
Як приготувати м'ясо по-французьки
Фокачча з цибулею і шавлією
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: