Главная » Статьи » Рецепти |
Яловичина тушкована по-провансальски
Список продуктів: один кілограм яловичини; дві склянки вина (білого, несолодкого); маленький шматочок свинини; стаканчик рослинного масла; половинка склянки коньяку; мелений перчик; пара стіл. ложок м'ясного бульйончик; дві морквини; три стіл. ложечки рубаною петрушки; двісті грамів помідорів; сіль; двісті грамів свіжих грибів; три зубчики часничку; лавровий листочок; сто п'ятдесят грамів сала; одна ріпчаста цибулька, селера і маслини; М'ясо ріжемо шматочками, размерчиком, приблизно, шість сантиметрів. Шпигуємо шматочки яловичини свинячим салом. Сало попередньо обвалюємо в рубаною петрушки і растолченном в ступці часнику. Кладемо яловичину на кілька годин в маринад з коньяку, білого вина, сіль, перець і рослинного масла. На дно великої форми для гасіння кладемо шматочок свинини (свинину миємо, але шкіру не прибираємо). Ріжемо скибочками моркву, а цибулька кільцями. Додаємо в форму цибулю, моркву, очищені від шкірки помідори, гриби і маслини. Посипаємо петрушкою і кладемо лавровий листочок. Вливаємо маринад, пару стаканчиків водички, бульйон. Накриваємо кришкою, краю герметизируем тестом. Готуємо 6-8 годин при 130 гр. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |