Главная » Статьи » Рецепти

Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Піца Кальцоне - це закритий варіант піци, готується у вигляді плоского пиріжка. Начинка - будь-яка, за смаком.
Для тіста беремо:
півлітра кефіру
150 грам маргарину
Половину пакетика розпушувача
Борошно
Щіпку солі

Для начинки:

Ковбаса або шинка
Тертий сир
Помідори
Цибулю
Сіль і приправи

Для тіста розтоплюємо маргарин, даємо охолонути, змішуємо з кефіром. Підсипаємо борошно, розпушувач, сіль. Замішуємо м'яке тісто. Даємо йому трохи відпочити.
Начинка - помідори ріжемо кружальцями, цибулю - кільцями, ковбасу або шинку - кружальцями, сир тремо на тертці.
Від тесту відриваємо шматочок, розгортаємо в круглий пласт, товщину тіста робимо як на пиріжки. На одну сторону кладемо помідори, посипаємо спеціями і сіллю, зверху ковбасу, потім - цибуля, сир. Накриваємо другою стороною тіста, краї защипуємо. Можна верх змастити маслом або яйцем. Ставимо в духовку і печемо на середньому вогні до рум'яного кольору.
Начинка може бути абсолютно будь - зі смажених грибів, овочів, м'ясна, рибна, з додаванням оливок або маслин, зелені. Замість свіжих помідор можна використовувати кетчуп або майонез, томатний соус.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тіста, Начинка
Як приготувати м'ясо по-французьки
Кекси з чорною смородиною
Макарони з ананасами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: