Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з копченої курки з маринованими грибами?
![]() Що знадобиться для приготування Один копчений окорочок Баночка маринованих опеньків (250 грам) Великий пучок зеленої цибулі 150 грам редиски Для заправки Три столових ложки рослинного масла Лимонний сік за смаком Сіль і чорний мелений перець - за смаком Приготування Зелена цибуля дрібно нарізати, посолити і злегка притиснути ложкою або руками. З курячого стегенця зняти шкірку, м'ясо відокремити від кісток і нарізати смужками, але на волокна не розділяти, потрібно щоб збереглися цілі шматочки. Редис вимити, відрізати носи, нарізати півкільцями. Гриби дістати з банки, викласти в друшляк, залишити хвилин на десять, щоб стекла зайва рідина. у салатнику Змішати всі інгредієнти. Для заправки змішати рослинне масло з лимонним соком, злегка збити виделкою. Салат посолити (якщо потрібно), посипати свіжомеленим чорним перцем і полити заправкою. Відразу ж подавати до столу. Якщо є свіжий чебрець - додайте пару гілочок, він зробить салат дуже ароматним. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |