Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з копченої курки з маринованими грибами?
Дуже красивий салат! І можете не сумніватися - дуже смачний! Для нього краще всього підійдуть маленькі мариновані грибочки - печериці або опеньки, і бажано, щоб вони в салаті залишалися цілими.
Що знадобиться для приготування
Один копчений окорочок
Баночка маринованих опеньків (250 грам)
Великий пучок зеленої цибулі
150 грам редиски

Для заправки

Три столових ложки рослинного масла
Лимонний сік за смаком
Сіль і чорний мелений перець - за смаком

Приготування

Зелена цибуля дрібно нарізати, посолити і злегка притиснути ложкою або руками. З курячого стегенця зняти шкірку, м'ясо відокремити від кісток і нарізати смужками, але на волокна не розділяти, потрібно щоб збереглися цілі шматочки.
Редис вимити, відрізати носи, нарізати півкільцями. Гриби дістати з банки, викласти в друшляк, залишити хвилин на десять, щоб стекла зайва рідина.
у салатнику Змішати всі інгредієнти. Для заправки змішати рослинне масло з лимонним соком, злегка збити виделкою. Салат посолити (якщо потрібно), посипати свіжомеленим чорним перцем і полити заправкою. Відразу ж подавати до столу.
Якщо є свіжий чебрець - додайте пару гілочок, він зробить салат дуже ароматним.
Категория: Рецепти |
| Теги: посолити, салат
Як спекти морквяні булочки?
Фінський рибний суп (рецепт)
Страви зі свинини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: