Я - велика любителька макаронів. Люблю їх і з сиром, і з овочами, і з зеленню. А от макарони з ананасами ще не пробувала, але зате вже знайшла рецепт і встигла запастися усіма необхідними інгредієнтами для цього смачного страви. Для чотирьох порцій макаронів з ананасами нам знадобляться: макарони-«бантики» (або будь-які інші «формені» макарони) - 250 гр., варена ковбаса - 200 гр., ріпчаста цибуля - 2 шт., консервований ананас - 5-6 кілець, зелений лук, петрушка, зелень, вершкове масло, сіль - за смаком.
Готуються макарони з ананасами дуже просто! Макарони варяться протягом 15 хвилин в підсоленій воді. Ковбаса і ананас ріжеться невеликими шматочками (величина залежить, знову ж таки, від Вашого смаку). Ріпчасту і зелену цибулю - дрібно ріжеться. У гарячі макарони кладуть вершкове масло, макарони перемішуються. Потім до них додаються порізані ковбаса, ананас і ріпчасту цибулю і змішуються разом з макаронами. Отримане блюдо посипається зеленою цибулею та іншою зеленню, а також прикрашається гілочками петрушки.
|