Традиційне чаювання англійців, про який напевно більшість з нас чули або читали, не обходяться без такого ж традиційного частування, серед розмаїття якого можна особливо виділити традиційні англійські коржі. Готуються вони досить легко і здаються простим стравою, але спробувати таку випічку все-таки варто - коржі виходять просто дивовижні, повітряні, м'які і дуже-дуже смачні! Щоб приготувати такі коржі вам знадобляться такі продукти: 280 мл кефіру, чверть пачки (50 г) вершкового масла, одне яйце, 550 грамів пшеничного борошна, півтори-дві чайних ложки харчової соди, одна чайна ложка лимонного соку, щіпка солі, 60 г цукрової пудри, три столові ложки молока (для змащування).
слід просіяти Борошно в підходящого розміру миску, туди ж всипати соду, сіль і цукрову пудру і влити лимонний сік. Вершкове масло необхідно охолодити і порізати невеликими кубиками, після чого додати в миску до борошні і розтерти руками. Далі додати в суміш яйце, влити кефір і замісити м'яке, ніжне і еластичне тісто (додавати борошно до тих пір, поки тісто не перестане бути липким). Тісто розкачати до товщини в один сантиметр і вирізати з нього склянкою (або щось ще) гуртки, які потім потрібно викласти на застелений промасленим папером деко на невеликій відстані один від одного, змастити майбутні коржі молоком і відправити в духовку. Випікаються такі англійські коржі при 220 градусах протягом 15-25 хвилин.